Felhasználási feltételek

Kezdjük a legszárazabb tényekkel!

1999. évi LXXV. törvény “a szervezett bűnözés, valamint az azzal összefüggő egyes jelenségek elleni fellépés szabályairól és az ehhez kapcsolódó törvénymódosításokról”

11. § Tilos írásban kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni.

…továbbisvan…

1999. évi LXIX. törvény “a szabálysértésekről – A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma”
145. §

(1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés útján felkínál, reklámoz, vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

A fenti törvény értelmében a partnerek/hirdetők/használók adatlapjaiért, hirdetésiéert, hozzászólásaikért és bármilyen általuk feltöltött tartalomért és az azokon/azokban megjelent információkért, egyéb közlésekért felelőséget nem vállalunk, bár a fotomodellfoto.hu hirdetési portál üzemeltetői és szerkesztői elvi állásponotot képviselnek ebben a kérdésben, miszerint a hatályos magyar és nemzetközi jognak midnenben és szigorúan eleget tesznek. Ezen elvi álláspont szerint kizárt, hogy valamely törvény- vagy szabálysértő cselekményben résztvegyenek, támogassák azt közvetve, vagy közvetlenül.

Ha bármilyen okból kifolyólag illegális vagy törvénytelen hirdetést, közlést, hozzászolást vagy tartalmat találsz, vedd fel velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton keresztül és mi azonnal töröljük azt

A weboldal használatával elfogadod a fotomodellfoto.hu portál összes feltételét:

  1. A weboldalakon található tartalmak részben vagy egészben történő idézése/másodközlése csak és kizárólag a weboldal üzemeltetőjének előzetes engedélyével, és forrásmegjelöléssel lehetséges.
  2. A honlap kizárólag az információ szerzés könnyítésére szolgál – bejegyzései, tartalmai tájékoztató jellegűek, ezeknek bárminemű igénybevétele, felhasználása valamennyi igénybe vevő saját kockázata és felelőssége.
  3. A weboldal használója, Igénybe vevője tudomásul veszi, hogy Üzemeltető nem felel a igénybe vevő/hirdető által rendelkezésre bocsátott vagy a honlapon elhelyezett adatokért, képekért, videókért, hirdetésekért, információkért stb. (továbbiakban: tartalom), azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogséreleméért, illetve kárért felelősséget nem vállal.
  4. A hirdetésekben látható fotókat és videókat a weboldal igénybe vevői/hirdetői töltik fel, így származásukat, és jogtisztaságukat nem tudjuk ellenőrizni.
  5. Üzemeltető nem ellenőrzi a weboldalra felkerülő tartalmakat sem tartalmi sem jogi szempontból. Minden a weboldalon megjelenő tartalomért a tartalom feltöltője felel. Így a weboldal üzemeltetője mentesül minden felelőség alól – és ezt a weboldal felhasználói határozottan elfogadják azáltal, hogy használják a weboldalt.
  6. Az igénybe vevő felelős minden olyan tevékenységért, amely saját tagi regisztrált neve / hirdetői neve alatt a weboldalon történik

Másképpen fogalmazva kiegészítve az eddigieket, a felelőség kizárása következik

1.) A fotomodellfoto.hu oldalain elhelyezett hirdetések, reklámok tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli a felelősség. A fotomodellfoto.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért, amelyek afotomodellfoto.hu oldalain elhelyezett anyagokból származnak. Ez vonatkozik a fotomodellfoto.hu oldalain elhelyezett reklámokra is.

2.) A fotomodellfoto.hu nem vállal felelősséget:

  • a) az oldalakon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért vagy a jogszabályoknak való megfelelőségéért;
  • b) felhasználó számára a szolgáltatások igénybevételéből eredő esetleges kárért;
  • c) a rendszer használatából adódó károkért,
  • d) Afotomodellfoto.hu szolgáltatásait az Igénybe vevő a saját felelősségére használja.

Ha már itt tartunk… a meztelenség ábrázolásának tilalma jön:

A weboldal használatakor megtiltunk minden meztelenséget ábrázoló tartalom feltöltését szerverünkre – a meztelenséget ábrázoló tartalmak elhelyezése, beágyazása is tilos a weboldalunkra – hacsak az üzemeltetővel előzetesen – írásban nem egyeztettetek.

A fotomodellfoto.hu weboldal üzeltetője arra törekszik, hogy a szolgáltatását folyamatosan a lehető legmagasabb színvonalon tartsa, ezért

jogában áll, hogy az előírásokba ütköző hirdetéseket – akár ingyenesek, akár olyanok, amelyekért fizettek a felhasználók – a Felhasználó / Igénybeveő értesítése nélkül törölje

továbbá fenntartja magának a jogot, hogy az akár ingyenes, akár fizettet bármilyen jellegű tartalmat  a Felhasználó / Igénybeveő értesítése nélkül törölje.